Η τρανσέξουαλ Κίμπερ Τζέιμς είναι Αμερικανίδα και έχει γεννηθεί στις 2 Απριλίου του 1988. Εργάζεται ως συνοδός πολυτελείας αλλά έχει γυρίσει και αρκετές ταινίες πορνό.

Διαθέτει επίσημη ιστοσελίδα μέσω της οποίας μπορείτε να γραφτείτε σαν μέλος και να έχετε πρόσβαση σε HD φωτογραφίες, βίντεο όπως και να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία updates.Το 2010 ανακοινώθηκε ως Top Performer της χρονιάς από την AVN Award.

Η James ξεκίνησε την καριέρα της στην πορνογραφική βιομηχανία ως βοηθός της τρανσέξουαλ ερμηνευτή Gia Darling και αργότερα έκανε το ντεμπούτο της στο Transsexual Babysitters 4. Το 2008, έγινε η πρώτη τρανσέξουαλ ερμηνεύτρια με το πρακτορείο LA Direct Models. Τον Ιούνιο του 2009, εμφανίστηκε για πρώτη φορά με θηλυκό κορίτσι, σε μια σκηνή με την Angelina Valentine. Τον Μάιο του 2010 εμφανίστηκε στο Maxim.

Μετά το 2012, ο James επέστρεψε στη βιομηχανία στο τιμόνι του δικού του studio, Kimber James Productions. Το στούντιο υποστηρίζεται αποκλειστικά από την Pulse Distribution με την πρώτη κυκλοφορία της στις 30 Ιουλίου 2013 με την επωνυμία Kimber James ‘Busty Adventures: Amsterdam.

Επίσημη ιστοσελίδα : www.bustykimberxxx.com