Η Theresa May βρίσκεται υπό πίεση για να αλλάξει το νόμο περί ισότητας, ώστε οι μετανάστες να μην υποχρεώνονται να υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις για να αποδείξουν την ταυτότητα των δύο φύλων. Ο κ. Jeremy Corbyn δήλωσε ότι ο Πρωθυπουργός θα μπορούσε να προσφέρει στο DUP – οι οποίοι δεν κατάφεραν να υποστηρίξουν το γάμο του ιδίου φύλου στη Βόρεια Ιρλανδία – μια ελεύθερη ψηφοφορία για τη νομοθεσία για να το πάρει μέσω του Κοινοβουλίου. Κάλεσε επίσης την κυβέρνησή της να προσφέρει μια επίσημη συγγνώμη σε άνδρες με ιστορικές πεποιθήσεις σεξουαλικού φύλου – προχωρώντας πέρα ​​από τη μεταθανάτια χάρη που τους δόθηκε τον Ιανουάριο.

Ανέφερε : “Η κυβέρνηση έκανε χάρες σε χιλιάδες άνδρες που καταδικάστηκαν για αδικήματα που κάποτε ποινικοποίησαν την ομοφυλοφιλία. Γιατί θα πρέπει ζητάμε χάρες για κάτι που δεν θα έπρεπε ποτέ να ήταν έγκλημα; “Αξίζουν μια συγγνώμη, μια συγγνώμη για όλα όσα συνέβησαν.” Πρόσθεσε: “Η αγάπη ενός ατόμου για ένα άλλο δεν πρέπει ποτέ να θεωρείται έγκλημα και νομίζω ότι η υπόθεση του Alan Turing ήταν διδακτική για πολλούς ανθρώπους.

Η δική μας θέση ως Transaggelies.gr είναι ότι όλοι έχουν δικαίωμα να είναι αυτό που θέλουν από την στιγμή που δεν ενοχλούν τον άλλον.